Prinsenbal

Ons prinsenbal is weer in het laatste weekend van oktober. Ik kan jullie meedelen dat we weer een Prins of Prinses hebben voor het seizoen 2019 – 2020. Wie dat wordt weet ik niet, dus kan ik hier niets over vertellen. Maar voordat we de nieuwe prins(es) bekend gaan maken, hebben we op vrijdagavond 25 oktober de afscheidsavond van onze Prins Techador en zijn gevolg en van jeugdprins Jugador en zijn gevolg. Het belooft weer een gezellige avond te worden. De aanvang is om 21.00 uur. Iedereen kan op deze avond persoonlijk afscheid nemen van de Prinsen der Lichtstadnarren en hun gevolg. Op zaterdag 26 oktober is het dan zover en zal vanaf 20.00 uur ons prinsenbal plaats vinden. Dan zal tijdens de prinswisseling bekend worden wie de nieuwe Hoogheid wordt voor het seizoen 2019– 2020. Wordt het weer een Prins of wordt het toch weer een Prinses. Heeft hij/zij een adjudant of misschien ook wel een heel gevolg daarbij. Voor iedereen is dit de grote vraag. We weten het nog niet.  De beide avonden vinden plaats in ‘t Trefpunt aan het Belgiëplein 20 te Eindhoven