Onze Dansgardes

Senioren en Minioren

Isabella, Lisa, Bo, Cyranna, Nikita, Celina
Lynn, Jylana, Zöe, Destiny

C.V. De lichtstadnarren heeft in de loop der jaren verschillende groepen dansgardes gehad.Op dit moment zijn er twee gardes; De senioren en Minioren actief.  Elke donderdagavond tot carnaval (m.u.v. de vakanties) wordt er hard getraind om dit jaar een mooie nieuwe dans neer te zetten

Onze gardes dansen altijd op de afscheid avond van de terugtredende hoogheid en de opkomst avond van de nieuwe hoogheid. Bij uitbals overdag mogen de Minioren mee, op uitbals s’avonds wordt vaak door de Senioren gedanst voor de vereniging alwaar we op bezoek zijn. Ook doen ze vaak mee aan toernooien.  

Donderdag voor Carnaval wordt bij het carnaval van de bejaarden bij Kronehoef / De Horsten door beide gardes gedanst en delen deze dames onderscheidingen uit.

Een keer per jaar gaan de gardes er een informeel dagje op uit met elkaar [pretpark of zo] en dat is altijd heel erg leuk en gezellig!

Spreekt het bovenstaande je aan en heb je interesse om dansmarietje te worden, meldt je dan aan, je krijgt bericht wat de mogelijkheden zijn.