Onze Dansgarde

Senioren

C.V. De lichtstadnarren heeft in de loop der jaren verschillende groepen dansgardes gehad verdeeld in Junioren A (6 jaar t/m 9 jaar), de Junioren B (10 t/m 13 jaar) en de Senioren garde (vanaf 14 jaar).

Op dit moment is er een Senioren-groep actief.  Elke donderdagavond tot carnaval (m.u.v. de vakanties) wordt er hard getraind om dit jaar een mooie nieuwe dans neer te zetten

Onze garde dans altijd op de afscheid avond van de terugtredende hoogheid en de opkomst avond van de nieuwe hoogheid. Ook doen ze elk jaar mee aan een aantal toernooien, waaronder het toernooi dat door C.V. De Lichtstadnarren elk jaar in december wordt georganiseerd. Verder gaan zij mee met de vereniging naar uitbals. Met Carnaval dansen ze op diverse avonden op de eigen bals van de vereniging.

Een keer per jaar gaat de garde er een informeel dagje op uit met elkaar [pretpark of zo] en dat is altijd heel erg leuk en gezellig!

Spreekt het bovenstaande je aan en heb je interesse om dansmarietje te worden, meldt je dan aan, je krijgt bericht wat de mogelijkheden zijn.